Opleiding

Kundalini Yoga Level 1 lerarenopleiding

Wanneer je je je meer wil verdiepen in Kundalini Yoga kun je de Level 1 lerarenopleiding volgen. Ook wanneer je niet van plan bent om les te gaan geven, maar simpelweg meer wilt leren over Kundalini Yoga en/of gezond en bewust leven kun je deze opleiding volgen. Er worden in Nederland verschillende opleidingen aangeboden, zie hiervoor de website van de beroepsvereniging www.kundaliniyoganederland.nl

De opleiding die ik zelf gevolgd heb is die van Gurumarka Singh Khalsa. Nog voordat ik goed en wel wist wat Kundalini Yoga was, laat staan dat ik het plan had om les te geven, ben ik deze opleiding gaan doen. Simpelweg omdat mijn hart en ziel me zeiden dat ik dit moest doen. Soms brengt je intuïtie je op bijzondere plekken! De opleiding belooft transformerend te zijn en hoewel ik altijd kritisch ben bij zulke uitspraken, kan ik dat nu alleen maar beamen. Ik heb nare dingen kunnen verwerken, oude patronen losgelaten en ben me nu veel bewuster van wie ik ben. Een mooi en hartopenend proces wat ik iedereen toewens.

Nadat ik mijn certificaat had behaald ben ik bij de opleiding mee gaan helpen (in Kundalini Yoga noemen we dat ‘seva’) en van lieverlee ben ik hier les gaan geven. Het is heel bijzonder om je kennis en ervaring zo te mogen delen en het vertrouwen te krijgen van de studenten die je begeleidt. Ik voel me elk jaar weer intens dankbaar als ik de studenten licht en vol vertrouwen zie vertrekken.

Inmiddels hebben mijn collega en ik de organisatie van deze opleiding volledig overgenomen en is het tijd om hier nog meer van onze energie en liefde in te gaan stoppen. Voel je je geïnspireerd en heb je zin om te gaan ontdekken en ervaren wie jij bent, kijk dan voor meer informatie op www.divinehuman.eu.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This