Over

Giandev Kaur – Irène Hendrix

Nadat ik in 2010 bij toeval met Kundalini Yoga in aanraking kwam was mij meteen duidelijk dat hierin mijn hart ligt. Ik heb vervolgens zowel de KRI gecertificeerde Level 1 als Level 2 docentenopleiding gevolgd bij Gurumarka Singh Khalsa en op dit moment volg ik de Level 3 opleiding via het Kundalini Research Institute.

Naast het geven van wekelijkse lessen in ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen ben ik sinds 2013 als assistent betrokken bij de Level 1 opleiding van Gurumarka. Daarnaast heb ik de opleiding voor Yoga Therapie gevolgd bij Guru Dharam, volg ik bijscholing door diverse workshops en trainingen van Kundalini Yoga docenten (o.a. gong bij Mehtab Benton) en neem ik af en toe een kijkje in de keuken bij andere yogavormen.

Sinds 2016 ben ik bestuurslid van Kundalini Yoga Nederland, de beroepsvereniging voor de Nederlandse Kundalini Yogaleraren.

 

Melati

De melati is een sterk geurende jasmijnbloem en wordt gezien als de nationale bloem van Indonesië. Daarnaast staat de witte bloem symbool voor puurheid, groei en ontwikkeling. In de melati worden hiermee voor mij mijn Indische roots en de yoga verenigd.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This