Workshops

Workshop ‘Vertrouwen’ – Zaterdag 20 oktober 2018

Op 20 oktober komt mijn docent, Gurumarka Khalsa, voor het eerst sinds lange tijd weer naar Nederland om een workshop te geven. Het thema van deze workshop is ‘Vertrouwen’, iets wat je in het dagelijks leven overal tegenkomt; van even een blokje om lopen omdat je een situatie niet helemaal vertrouwt, tot vertrouwen op jezelf en in je eigen kracht. 

Deze workshop biedt een mooie kans voor persoonlijke transformatie doordat je alle aspecten van het thema gaat verkennen. Je gaat onderzoeken en ervaren wat vertrouwen voor jou betekent en krijgt een handreiking om meer vertrouwen in je leven te gaan ervaren. De dag is gevuld met o.a. yoga, meditatie, discussies en spelletjes. Je zult uitgedaagd en verrast worden en je gaat naar huis met een dieper bewustzijn van jouw eigen kracht en schoonheid.

Iedereen is welkom; je hoeft geen ervaring met (kundalini) yoga te hebben en ook lichamelijke beperkingen vormen geen hindernis om deel te nemen. Wat je nodig hebt is een portie nieuwsgierigheid; als je het gevoel hebt dat je dit thema voor jezelf wilt verkennen, dan ben je van harte welkom!

“Self trust is the first secret to succes”

Datum + Tijd

Zaterdag 20 oktober van 10.00 – 17.00 uur

Locatie

Pand 18, Sint Josephstraat 18 te ‘s-Hertogenbosch

Kosten + aanmelding

  • € 85,- Early birdprijs geldig tot 15 oktober
  • € 95,- vanaf 15 oktober

Stuur een mail naar workshoptrust@gmail.com om je aan te melden.

 

Healing sessies

Tijdens zijn verblijf in Nederland biedt Gurumarka de mogelijkheid voor een individuele healing sessie. Dit is een mooie gelegenheid om te werken aan fysieke, emotionele, spirituele healing. In een sessie kunnen coaching, voeding, meditatie, yoga en diverse andere healing technieken aan bod komen. Gurumarka gebruikt hierbij meer dan 45 jaar aan studie en ervaring als spirituele leraar. Ook koppels en gezinnen zijn welkom voor een sessie. Een sessie duurt gemiddeld 30-40 minuten en is op donatiebasis (als gemiddelde richtlijn kun je een bedrag van €90,- nemen). Ook hiervoor geldt dat je geen yoga ervaring nodig hebt, iedereen die een persoonlijke vraag heeft is welkom.

Aanmelden kan via workshoptrust@gmail.com

 

Gurumarka

Gurumarka komt oorspronkelijk uit Amerika en heeft 14 jaar in de ashram in New Mexico gestudeerd bij Yogi Bhajan (degene die Kundalini Yoga naar het westen heeft gebracht). Hij onderwijst Kundalini Yoga sinds 1972 en leidt sinds 1995 leraren op in heel Europa. In zijn lessen geeft hij altijd stof tot nadenken en stimuleert hij je om dingen zelf te onderzoeken en te ervaren. Gecombineerd met een grap of een verhaal geven zijn lessen altijd inspiratie en verrassende inzichten.

Pin It on Pinterest

Share This